DAMES BROEK DRUTEN

DAMES BROEK DRUTEN

Hightop mode heef een grote diversiteit aan dames broeken.

Veel vrouwen weten niet hoe belangrijk het is om een broek te hebben met de perfecte pasvorm. Deze broek zit dan perfect, comfortabel en doet je figuur beter uitkomen. De slim fit en push up modellen zijn van deze tijd.

Onze bekende Hightopper treggings in het zwart en blauw welke in diverse maten altijd op voorraad zijn. Deze dames broek heeft de perfecte pasvorm, hoog in de taille en veel stretch. De maat van deze tregging gaat van ca maat 38 t/m 52. Ook proberen wij natuurlijk weer een mode kleur van het seizoen als nieuwe variant mee te nemen als aanvulling in de collectie. Zodat U met een nieuwe blouses, shirt of trui weer een perfect gestylde outfit heeft. Deze Hightopper tregging is geweldig te dragen met een sneaker een laars of natuurlijk een casual schoen.

Verder hebben wij altijd in onze collectie de wel bekende dames jeans broek. Onze voorkeur gaat uit naar de Monday jeans Deze Monday jeans heeft een perfecte pasvorm voor de dames met een maatje meer. Hoog in de tailleband en is gemaakt van een mooie mix van stoffen. Door de elastane in de Monday jeans stof is het draag comfort gegarandeerd.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een geweldig zittende dames jeans voor de kleinere maten.

De dames broek is onmisbaar en wordt steeds opnieuw uitgevonden. Van verschillende pasvormen, kleuren en patronen, tot de perfecte maat.

De lijst van dames broeken trends is eindeloos. De dames broek welke wij ook altijd in onze collectie hebben is de broek met het wel bekende koortje. Deze trendy damesbroek is elk jaar een terug kerende aanvulling in onze collectie door de grote variatie in kleuren en stoffen welke gebruikt worden.

Door de grote diversiteit welke wij elke week mee brengen aan dames broeken is er altijd wel een broek in onze collectie die U past.

Wij helpen U graag bij het vinden van de juiste broek.

 

Groet,

Nancy en Jessica