TUNIEKEN DAMES

TUNIEK VOOR DAMES

TUNIEKEN voor dames zijn al sinds jaar en dag favoriet. Het lijkt op een blouse, maar er zit verschil in. De tuniek valt meer casual dan de klassieke blouse. De blouse is meer formeler en elegant, daarnaast valt hij vaak wat strakker rond het lichaam. Een tuniek is langer dan een blouse en valt vaak tot aan of over de billen. Ook in de tuniek zijn vele modellen. Zo’n tuniek voor dames is super veelzijdig en komt in diverse uitvoeringen. Met een kraagje met een V hals of te sluiten met enkele knoopjes. In een tuniek voel je je comfortabel en het draagt luchtig.

TUNIEKEN zijn er in vele lengtes en kleuren en geschikt voor vrijwel iedere vrouw. Het kan veilig worden gedragen door zowel volle, dunne, lange, korte vrouwen. Afhankelijk van hoe de tuniek gecombineerd wordt, kan zij de probleemgebieden van het lichaam maskeren en de voordelen van het vrouwelijk figuur benadrukken.

TUNIEKEN zijn ideaal voor de lente en de zomer maar ook tijdens de koudere dagen is het een geweldig kledingstuk wat heerlijk te dragen is. Met een heerlijke sjaal, vestje of een bodywarmer kan de tuniek ook in de herfst en winter nog probleemloos worden gedragen.

 

Ga je online een tuniek kopen in onze webshop, dan ben je altijd verzekerd van een model dat voldoet aan de laatste trends op modegebied Daar wij wekelijks voor U op inkoop gaan.

In onze gezellige kleding winkel in Afferden word U met open armen ontvangen voor het passen en bekijken van de blouses welke U in gedachten heeft. Daarom zijn wij op Donderdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur en Zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. geopend en helpen wij U graag...

Groet, Nancy en Jessica.