DAMES MODE DRUTEN

Dames mode in Gemeente Druten

Welkom bij Hightop mode

Hightop mode is gevestigd in Afferden.

Afferden is een dorp in de gemeente Druten in Het Land van Maas en Waal.

Druten is een plaats in de provincie Gelderland en ligt tussen de Maas en Waal.

Hightop mode ligt centraal in het dorp Afferden en heeft voldoende parkeer  gelegenheid.

Dagelijks zijn wij van Hightop mode op zoek naar betaalbare trendy mode van dit moment. Wekelijks gaan wij op inkoop om de nieuwste trends voor U te selecteren en te combineren om deze vervolgens in te kopen. Of U nu opzoek bent naar een klassiek, sportief, zakelijk of feestelijke, outfit  we bieden het allemaal aan in onze webshop. Vind U niet wat U zoekt dan vraag het ons. Zodat wij voor U persoonlijk het juiste kledingstuk kunnen zoeken.

Deze nieuwe collectie word door ons zelf op de foto gezet, waarbij wij zelf het model zijn. Om U zo als klant het beste beeld te geven. Als de foto's zijn gemaakt proberen wij deze voor U zo snel als mogelijk online te zetten in onze webshop met daarbij een passende omschrijving.

We verzenden je bestelling binnen twee tot vijf  dagen, je kunt je bestelling bij niet goed terugsturen en je profiteert van gratis verzending op orders vanaf € 75,-.  


Hightop mode heeft naast een webshop ook een fysieke winkel waar U de collectie kunt bekijken en passen.

In onze trendy kleding winkel in Afferden word U met open armen ontvangen voor het passen en bekijken van onze collectie. Daarom zijn wij op Donderdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur en Zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. geopend en helpen wij U graag...

Groet, Nancy en Jessica.